კარლო
კარლო

პურ-ფუნთუშეულისა და საკონდიტრო ფორმების საპოხი საშუალება, რომელიც დამზადებულია მცენარული ცხიმის ბაზაზე.  ხელს უშლის საცხობი და საკონდიტრო ნაწარმის ფორმებსა და ფურცლებზე შეწებებას, რისი წყალობითაც გამომცხვარი პროდუქტები ადვილად სცილდება ფორმებს, აქვთ თანაბრად უნაკლო ფორმა და მიმზიდველი ოქროსფერ-ყავისფერი ქერქი.


დოზირება


წაუსვით ფუნჯით, თექით, ბურთულით, სპრეიერით და სხვა წასასმელი საშუალებებით. კარლოს ხარჯები დამოკიდებულია შეზეთვის მეთოდზე და აღჭურვილობის დიზაინის მახასიათებლებზე. გამოიყენება, როგორც ცივ, ასევე ცხელ ფორმებზე სპეციალური დანადგარის საშუალებით, რაც უზრუნველყოფს მინიმალური დოზირებით გამოყენებას, მაგ; 4-5გრ. 40x60სმ ფირფიტაზე. Carlo-ს მინიმალური მოხმარება შეინიშნება Automatic-4 ან Start აღჭურვილობის გამოყენებისას, რომელსაც შეიძენთ ჩვენთან.


შეფუთვა: კანისტრა, 10კგ.


გამოყენებისთვის დააჭირეთ ვიდეოს ბმულს




უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: