აქვა სოფტი
უნივერსალური წყალში ხსნადი გამაუმჯობესებელი პურის და საცხობი პროდუქტების მასიური წარმოებისთვის.
საუკეთესო ალტერნატივა სამრეწველო პურის წარმოებისთვის: ადვილად იხსნება წყალში ან შაქრის სიროფში, აუმჯობესებს ცომის ელასტიურ თვისებებს.
ზრდის ცომში წყლის შთანთქმის უნარს და მოცულობას. ანელებს პროდუქტების დაძველების პროცესს.
გამაუმჯობესებელი შეიძლება გამოყენებულ იქნას მშრალი ფორმით. ამავდროულად, გამაუმჯობესებლის თვისებები არ იკარგება.
დოზირება: რეკომენდირებულია გამაუმჯობესებლის წყალში გახსნა 1:5 - 1:20 თანაფარდობით.
შეფუთვა: ტომარა; 10კგ.
უკან დაბრუნება