ტრინიდად ექსტრამუქი
მოხალული კაკაოს დახვეწილი გემო, ჰარმონიულ კომბინაციაში ძლიერი სიმწარით, ინტენსიური შოკოლადის გემოს მცოდნეებისთვის. ნამცხვრების, რულეტების, ფენოვანი ნამცხვრების, საცხობი პროდუქტებისა და დონატების მომინანქრებისთვის; კექსის, ბისკვიტის, კანფეტების, დეკორაციების დასამზადებლად; სხვადასხვა კრემებისა და შიგთავსის მოსამზადებლად. ბუნებრივი ექსტრა მუქი შოკოლადი 73% წვეთბში (d=10-15 მმ).
ტკბილეულის და დეკორაციის დასამზადებლად:
საჭიროებს წრთობას 50°C-მდე ტემპერატურაზე წრთობის მანქანაში.
გაცივდეს 28°C-მდე.
გაათბეთ არაუმეტეს 32°С ტემპერატურამდე.
დასაშვებია შოკოლადის მასის გაცხელება.
შეფუთვა: მუყაოს ყუთ 5კგ; 12კგ.
იხილეთ კატალოგი
უკან დაბრუნება