ტრინიდად თეთრი
ტრინიდად თეთრი

ნატურალური თეთრი შოკოლადი 30% წვეთებში (d=10-15 მმ). პროფესიონალური გამოყენებისთვის.


თეთრი შოკოლადი პროფესიონალური გამოყენებისთვის მთელი რძის მდიდარი გემოთი და ტკბილი გემოთი. ნამცხვრების, რულეტების, ფენოვანი ნამცხვრების, საცხობი პროდუქტებისა და დონატების მომინანქრებისთვის; კექსის, ბისკვიტის, კანფეტების, დეკორაციების დასამზადებლად; სხვადასხვა კრემებისა და შიგთავსის მოსამზადებლად. ტკბილეულის და დეკორაციის დასამზადებლად:


საჭიროებს წრთობას 45°C-მდე ტემპერატურაზე წრთობის მანქანაში.

გააგრილეთ 25°C-მდე.

გაათბეთ არაუმეტეს 30°C ტემპერატურამდე.

დასაშვებია შოკოლადის მასის გაცხელება.


შეფუთვა: მუყაოს ყუთი, 5კგ; 12კგ.

იხილეთ კატალოგი


უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: