ტრინიდად თეთრი
ნატურალური თეთრი შოკოლადი 30% წვეთებში (d=10-15 მმ). პროფესიონალური გამოყენებისთვის.
თეთრი შოკოლადი პროფესიონალური გამოყენებისთვის მთელი რძის მდიდარი გემოთი და ტკბილი გემოთი. ნამცხვრების, რულეტების, ფენოვანი ნამცხვრების, საცხობი პროდუქტებისა და დონატების მომინანქრებისთვის; კექსის, ბისკვიტის, კანფეტების, დეკორაციების დასამზადებლად; სხვადასხვა კრემებისა და შიგთავსის მოსამზადებლად. ტკბილეულის და დეკორაციის დასამზადებლად:
საჭიროებს წრთობას 45°C-მდე ტემპერატურაზე წრთობის მანქანაში.
გააგრილეთ 25°C-მდე.
გაათბეთ არაუმეტეს 30°C ტემპერატურამდე.
დასაშვებია შოკოლადის მასის გაცხელება.
შეფუთვა: მუყაოს ყუთი, 5კგ; 12კგ.
იხილეთ კატალოგი
უკან დაბრუნება