აქტიფოლ FA
აქტიფოლ FA არის მჟავით გააქტიურებული, მცენარეული ნახშირი, რომელიც სპეციალურად შემუშავებულია გაუფერულებისთვის. არ აქვს გავლენა გემოსა და არომატზე.
გამოყენება: თეთრი ღვინო, როზე, ხილის ღვინო
მიზანი: აშორებს ტანინისგან გამოწვეულ ყავისფერს.
განსაკუთრებული მახასიათებლები: სპეციალურად შემუშვებულია გაუფერულებისათვის; არ ზემოქმედებს გემოსა და არომატზე
დოზირება: ობის გაუფერულება 20-40 (მაქსიმუმ 100 გრ/100 ლ)
გაუმჯობესებული შუალედური პროდუქტების სტაბილურობა (ფერი, NTU-ნეფელომეტრიული სიმღვრივის ერთეული))
წვენის გაუფერულება 20-200 გრ/100 ლ
შეფუთვა: 10კგ.
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება