ერბიგელი
ერბიგელი

მჟავით დამუშავებული, ღორის ხორციდან მიღებული, საკვები ჟელატინი სასმელის გასუფთავებისთვის

Bloom-ის მაჩვენებელი 90-100 არის იდეალური დიაპაზონი სასმელებში გამოსაყენებლად. მჟავე მონელების გამო ერბიგელი® ავლენს ძირითადად დადებით მუხტს ტიპიურ სასმელში.

წვენებსა და ღვინოებზე ჟელატინის გამოყენება ამცირებს გარკვეული ყავისფერი რეაქციების, კოლოიდური და პოლიფენოლური ნალექის გამომწვევ პოლიფენოლების რაოდენობას.


ამოყენება:   წვენები და ღვინოები

მიზანი: პოლიფენოლის შემცირებისა და რაფინირებისათვის

თვისებები: უზრუნველყოფს მაღალ რეაქტიულობას პოლიფენოლებთან ან სილიციუმ სოლთან


დოზირება: 5-40გრ/100ლ


შეფუთვა: 1კგ. 25კგ.


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: