ერბიგელი
მჟავით დამუშავებული, ღორის ხორციდან მიღებული, საკვები ჟელატინი სასმელის გასუფთავებისთვის
Bloom-ის მაჩვენებელი 90-100 არის იდეალური დიაპაზონი სასმელებში გამოსაყენებლად. მჟავე მონელების გამო ერბიგელი® ავლენს ძირითადად დადებით მუხტს ტიპიურ სასმელში.
წვენებსა და ღვინოებზე ჟელატინის გამოყენება ამცირებს გარკვეული ყავისფერი რეაქციების, კოლოიდური და პოლიფენოლური ნალექის გამომწვევ პოლიფენოლების რაოდენობას.
გამოყენება: წვენები
და ღვინოები
მიზანი: პოლიფენოლის შემცირებისა
და რაფინირებისათვის
თვისებები: უზრუნველყოფს მაღალ რეაქტიულობას პოლიფენოლებთან ან სილიციუმ სოლთან
დოზირება: 5-40გრ/100ლ
შეფუთვა: 1კგ. 25კგ.
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება