კადიფიტი
კალიუმის დისულფიტი საფუარსა და ბადაგზე გამოსაყენებლად. კადიფიტი ამცირებს ამ დაახლ. რაოდენობის 50% წონით, როგორც SO2. შესაბამისად, 10 გ კადიფიტი 100 კგ (ლ) ბადაგზე, წვენზე ან ღვინოზე გამოყოფს 50 მგ/ლ SO2-ს. Kadifit-ის მიერ დამატებული SO2 უზრუნველყოფს დაცვას დაჟანგვისგან და მიკრობიოლოგიური დაბინძურებისგან.
პროდუქტი: კალიუმის მეტაბისულფატი
გამოყენება: მაჭარი, წვენი, ღვინო, ხილის ღვინო
მიზანი: სულფურიზაციისთვის
თვისებები: მიკრობიოლოგიური დაბინძურებისაგან და დაჟანგვისგან დაცვა, ფერმენტული დაჟანგვის პროფილაქტიკა და აცეტალდეჰიდის მოცილება
დოზირება: 5-15გრ/100კგ საფუარი
შეფუთვა: 0.01კგ; 1კგ; 25კგ.
სპეციფიკიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება