კადიფიტი
კადიფიტი

კალიუმის დისულფიტი საფუარსა და ბადაგზე გამოსაყენებლად. კადიფიტი ამცირებს ამ დაახლ. რაოდენობის 50% წონით, როგორც SO2. შესაბამისად, 10 გ კადიფიტი 100 კგ (ლ) ბადაგზე, წვენზე ან ღვინოზე გამოყოფს 50 მგ/ლ SO2-ს. Kadifit-ის მიერ დამატებული SO2 უზრუნველყოფს დაცვას დაჟანგვისგან და  მიკრობიოლოგიური დაბინძურებისგან.


პროდუქტი: კალიუმის მეტაბისულფატი

გამოყენება: მაჭარი, წვენი, ღვინო, ხილის ღვინო

მიზანი: სულფურიზაციისთვის

თვისებები: მიკრობიოლოგიური დაბინძურებისაგან და დაჟანგვისგან დაცვა, ფერმენტული დაჟანგვის პროფილაქტიკა და აცეტალდეჰიდის მოცილება


დოზირება: 5-15გრ/100კგ საფუარი


შეფუთვა: 0.01კგ; 1კგ; 25კგ.


სპეციფიკიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: