კალკაზინ
კალკაზინ

სპეციფიურად მოქმედი რძის ცილა ამცირებს მწარე ნივთიერებებს

კალკაზინი აყალიბებს დიდ ფანტელებს ღვინოში დამატებისთანავე. ფანტელები უნდა დანაწევრდეს პატარა ნაწილაკებად მორევით. დამატებისთანავე ფლოკულაციის დროს ჩნდება  დამარბილებელი ეფექტი.


პროდუქტი: დაფუძნებულია სუფთა რძის ცილის კომპონენტებზე

გამოყენება: ღვინო

მიზანი: ტანინის შთანმთქმელი აგენტი

თვისებები: აღმოფხვრავს პოლიფენოლის მაღალი შემცველობით გამოწვეულ სუნსა და უსიამოვნო არომატს;

შერჩევით იჭერს და შლის მწარე ნოტებს; მაილარდის რეაქციებს თრგუნავს დროული ჩარევის შემთხვევაში; ამცირებს დაჟანგულ, ყავისფერ პიგმენტებს.


დოზირება:  2 – 40 გ/100 ლ


შეფუთვა: 1 კგ.


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: