კალკაზინ
სპეციფიურად მოქმედი რძის ცილა ამცირებს მწარე ნივთიერებებს
კალკაზინი აყალიბებს დიდ ფანტელებს ღვინოში დამატებისთანავე. ფანტელები უნდა დანაწევრდეს პატარა ნაწილაკებად მორევით. დამატებისთანავე ფლოკულაციის დროს ჩნდება დამარბილებელი ეფექტი.
პროდუქტი: დაფუძნებულია სუფთა რძის ცილის კომპონენტებზე
გამოყენება: ღვინო
მიზანი: ტანინის შთანმთქმელი აგენტი
თვისებები: აღმოფხვრავს პოლიფენოლის მაღალი შემცველობით
გამოწვეულ სუნსა და უსიამოვნო არომატს;
შერჩევით იჭერს და შლის მწარე ნოტებს; მაილარდის რეაქციებს თრგუნავს დროული ჩარევის შემთხვევაში; ამცირებს დაჟანგულ, ყავისფერ პიგმენტებს.
დოზირება: 2 – 40 გ/100 ლ
შეფუთვა: 1 კგ.
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება