კალიკონტაქტი
სპეციალურად მომზადებული ტარატარის კრისტალი აკავშირებს სათესლე კრისტალებს ტარტარული სტაბილიზაციისთვის.
მისი სპეციალური რეაქტიული ზედაპირი უზრუნველყოფს ღვინოში გახსნილი ტარტარის სტიმულირებას და სწრაფად კრისტალიზდება. ეს კრისტალიზაცია წარმოიქმნება დათესილი კრისტალების მიერ, რომლებიც აკავშირებენ ღვინოში გახსნილ ჭარბ ტარტარს. რაც უფრო დაბალია ღვინის ტემპერატურა პროცესის დროს, მით უფრო ხანგრძლივია ტარტარის სტაბილიზაცია.
გამოყენება: ღვინო
მიზანი: ტარტარის დალექვა
თვისებები: შესაძლებელია გამოყოფა და ხელახალი გამოყენება რამდენჯერმე
დოზირება: 4გრ/ლ
შეფუთვა: 0.04კგ; 25კგ.
სპეციფიკიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება