ონეფერმ ბუკეტი
ონეფერმ ბუკეტი

თეთრი ღვინის საფუარი ცოცხალი და ახალი ხილის არომატის გასავითარებლად. Oenoferm® ბუკეტი აყალიბებს ყვავილოვან არომატებს თავისი განსაკუთრებული მეტაბოლური თვისებების წყალობით. იგი მხარს უჭერს ტერპენებისა და ეთერების სენსორულ პროფილს, რაც სრულყოფილად შეესაბამება რისლინგის, მუსკატის ჯიშებსა და მსგავს ღვინოებს.


ალკოჰოლთან ტოლერანტობა: 15,0 მოც.-% 

დუღილის ტემპერატურა: 16 – 20 °C 

გავლენა MLF-ზე: ნეიტრალური 

აზოტის მოთხოვნა: მაღალია 

გამოყენება: არომატული თეთრი ჯიშები 

არომატის პროფილი: სხეულიანი ინტენსიური ღვინოები, ყვავილების არომატები, ხაზს უსვამს მწიფე, ეგზოტიკურ ხილის არომატებს 

თვისებები: იდეალურია მიქსებისთვის, ხაზს უსვამს ტერპენებსა და ეთერებს 


დოზირება: 20 – 40 გ/100 ლ შეფუთვა: 0,5 კგ; 10 კგ 


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: