ონეფერმ ბუკეტი
თეთრი ღვინის საფუარი ცოცხალი და ახალი ხილის არომატის გასავითარებლად. Oenoferm® ბუკეტი აყალიბებს ყვავილოვან არომატებს თავისი განსაკუთრებული მეტაბოლური თვისებების წყალობით. იგი მხარს უჭერს ტერპენებისა და ეთერების სენსორულ პროფილს, რაც სრულყოფილად შეესაბამება რისლინგის, მუსკატის ჯიშებსა და მსგავს ღვინოებს.
ალკოჰოლთან ტოლერანტობა: 15,0 მოც.-%
დუღილის ტემპერატურა: 16 – 20 °C
გავლენა MLF-ზე: ნეიტრალური
აზოტის მოთხოვნა: მაღალია
გამოყენება: არომატული თეთრი ჯიშები
არომატის პროფილი: სხეულიანი ინტენსიური ღვინოები, ყვავილების არომატები, ხაზს უსვამს მწიფე, ეგზოტიკურ ხილის არომატებს
თვისებები: იდეალურია მიქსებისთვის, ხაზს უსვამს ტერპენებსა და ეთერებს
დოზირება: 20 – 40 გ/100 ლ შეფუთვა: 0,5 კგ; 10 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება