ონეფერმ C2
სპეციალური მშრალი
საფუარი ბადაგის და ღარიბი კვებითი ღირებულებების მქონე სუბსტრატების გამოხდისთვის
Oenoferm® C2 არის უაღრესად მრავალმხრივი საფუარი, იდეალურია ხილის, ყურძნისა და სახამებლის სუბსტრატებისთვის. ის უზრუნველყოფს დუღილს რთულ პირობებშიც კი. მის ახასიათებს მაღალი ალკოჰოლის ამტანობა და ნუტრიენტების ზომიერი საჭიროება.
ალკოჰოლთან ტოლერანტობა: 16,0 მოც.-%
დუღილის ტემპერატურა: 14 – 38 °C
გავლენა MLF-ზე: ნეიტრალური
აზოტი: ზომიერი
გამოყენება: სიდრის ფუძის სუფთა დუღილი, ხილის ბადაგი, ყურძნის, მარცვლეულის ბადაგი, ვორტი
არომატი: არომატის კომპონენტების დაბალი ფორმირება
თვისებები: დუღილის სწრაფი დაწყება
დოზირება: 20 – 60 გ/100 ლ
შეფუთვა: 0,5 კგ;10 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება