ონეფერმ ფრედო
ონეფერმ ფრედო

განსაკუთრებით ახალი ხილის ღვინოები ცივი დუღილიდან გამომდინარე.

Oenoferm® Freddo (Saccharomyces cerevisiae var), ბაიანუსის საფუარის შტამი გამოიყენება ახალი და ხილის ღვინოებისთვის. იგი ხაზს უსვამს ტიპიურ ჯიშურ მახასიათებლებს და ციტრუსის განსხვავებულ ნოტებს. 


ლკოჰოლთან ტოლერანტობა: 15,0 მოც.-%

დუღილის ტემპერატურა: 10 °C შესაძლებელია / 13 – 17 °C

გავლენა MLF-ზე: უარყოფითი

აზოტი: დაბალი

გამოყენება: თეთრი, როზე და ცქრიალა ღვინოები

არომატი: ციტრუსის და გრეიფრუტის ნოტები; ხაზს უსვამს ტიპიურ ჯიშურ არომატს

მახასიათებლები: ასტაბილურებს მჟავიანობას, ამთავრებს დუღილს დაბალ ტემპერატურაზე 


დოზირება: 20 – 40 გ/100 ლ 


შეფუთვა: 0,1 კგ; 0,5 კგ; 10 კგ 

სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: