ონეფერმ ფრედო
განსაკუთრებით ახალი
ხილის ღვინოები ცივი დუღილიდან გამომდინარე.
Oenoferm® Freddo (Saccharomyces cerevisiae var), ბაიანუსის საფუარის შტამი გამოიყენება ახალი და ხილის ღვინოებისთვის. იგი ხაზს უსვამს ტიპიურ ჯიშურ მახასიათებლებს და ციტრუსის განსხვავებულ ნოტებს.
ალკოჰოლთან ტოლერანტობა: 15,0 მოც.-%
დუღილის ტემპერატურა: 10 °C შესაძლებელია / 13 – 17 °C
გავლენა MLF-ზე: უარყოფითი
აზოტი: დაბალი
გამოყენება: თეთრი, როზე და ცქრიალა ღვინოები
არომატი: ციტრუსის და გრეიფრუტის ნოტები; ხაზს უსვამს ტიპიურ ჯიშურ არომატს
მახასიათებლები: ასტაბილურებს მჟავიანობას, ამთავრებს დუღილს დაბალ ტემპერატურაზე
დოზირება: 20 – 40 გ/100 ლ
შეფუთვა: 0,1 კგ; 0,5 კგ; 10 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება