ონეფერმ რუჟ
წითელი ღვინო წითელი
კენკრის და ალუბლის არომატით.
Oenoferm® Rouge არის კლონური არჩევანი ცნობილი Oenoferm® Klosterneuburg საფუარის შტამიდან. ძირითადი აქცენტი კეთდება ფერის შენარჩუნებასა და შენარჩუნებაზე წითელი ღვინის წარმოებისას.
ალკოჰოლთან ტოლერანტობა: 14,5 მოც.-%
დუღილის ტემპერატურა: 18 – 26 °C
გავლენა MLF-ზე: დადებითი
აზოტის საჭიროება: ზომიერი
გამოყენება: წითელი ღვინო მკვეთრად გამოხატული ხილის ხასიათით
არომატი: კასი, ალუბალი, წითელი კენკრა; თხილისა და სანელებლების
ნოტები
თვისებები: შემცირებული ფერმენტული ß-გლუკოზიდაზას აქტივობა ხელს უწყობს ფერის პიგმენტების შენარჩუნებას
დოზირება: 20 – 40 გ/100 ლ
შეფუთვა: 0,5 კგ; 10 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება