ონეფერმ კაბერნე
კაბერნეს ყურძნის
დუღილი სტრუქტურის გასაძლიერებლად.
Oenoferm® Cabernet ხაზს უსვამს შავი მოცხარის, შოკოლადის და თამბაქოს ტიპურ ნოტებს კაბერნეს ყურძნის ჯიშებში. მთლიანობაში ტანინის სტრუქტურა გაუმჯობესებულია, რაც კიდევ უფრო აძლიერებს და აბალანსებს ჯიშურ მახასიათებლებს.
ალკოჰოლის ტოლერანტობა: 16,0 მოც.-%
დუღილის ტემპერატურა: 22 – 32 °C
გავლენა MLF-ზე: ნეიტრალური
აზოტი: ზომიერი
გამოყენება: კაბერნეს ჯიშის ღვინოები, მტკიცე ნაზავი
არომატი: შავი მოცხარის და შოკოლადის ნოტები
მახასიათებლები: დუღილის ფაზის ხანმოკლე დაწყება; სწრაფი და თანმიმდევრული დუღილი; მეორადი დუღილის პროდუქტების ძალიან დაბალი ფორმირება საშუალოდ 5-7 გ/ლ გლიცეროლის წარმოქმნა
დოზირება: 20 – 40 გ/100 ლ
შეფუთვა: 0,5 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება