ონეფერმ კაბერნე
ონეფერმ კაბერნე

კაბერნეს ყურძნის დუღილი სტრუქტურის გასაძლიერებლად.

Oenoferm® Cabernet ხაზს უსვამს შავი მოცხარის, შოკოლადის და თამბაქოს ტიპურ ნოტებს კაბერნეს ყურძნის ჯიშებში. მთლიანობაში ტანინის სტრუქტურა გაუმჯობესებულია, რაც კიდევ უფრო აძლიერებს და აბალანსებს ჯიშურ მახასიათებლებს.


ალკოჰოლის ტოლერანტობა: 16,0 მოც.-%

დუღილის ტემპერატურა: 22 – 32 °C

გავლენა MLF-ზე: ნეიტრალური

აზოტი: ზომიერი

გამოყენება: კაბერნეს ჯიშის ღვინოები, მტკიცე ნაზავი

არომატი: შავი მოცხარის და შოკოლადის ნოტები

მახასიათებლები: დუღილის ფაზის ხანმოკლე დაწყება; სწრაფი და თანმიმდევრული დუღილი; მეორადი დუღილის პროდუქტების ძალიან დაბალი ფორმირება საშუალოდ 5-7 გ/ლ გლიცეროლის წარმოქმნა


დოზირება: 20 – 40 გ/100 ლ


შეფუთვა: 0,5 კგ


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.







უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: