სენსო Ü
გუმ არაბიკისა და
მანოპროტეინების კომბინაცია
Senso Ü-ს სპეციფიკური უნარი, დაიცვას აგრესიული ტანინებისგან, განპირობებულია პოლისაქარიდის უნიკალური შემადგენლობიდან.
პროდუქტი: გუმ არაბიკი
და მანოპროტეინი
გამოყენება: ყველა
სახის თეთრი, ვარდისფერი და წითელი ღვინო
მიზანი: ხელს უწყობს
კოლოიდების და კბილის სტაბილიზაციას
თვისებები: ამცირებს სიმწარისა და შიშხათის აღქმას; აბალანსებს ღვინის ორგანოლეპტიკურ მახასიათებლებს; აუმჯობესებს პირის ღრუს შეგრძნებას;
დოზირება: 100 – 300 გ/100 ლ
შეფუთვა: 5 კგ; 20 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება