სენსო Ü
სენსო Ü

გუმ არაბიკისა და მანოპროტეინების კომბინაცია

Senso Ü-ს სპეციფიკური უნარი, დაიცვას აგრესიული ტანინებისგან, განპირობებულია პოლისაქარიდის უნიკალური შემადგენლობიდან.


პროდუქტი: გუმ არაბიკი და მანოპროტეინი

გამოყენება: ყველა სახის თეთრი, ვარდისფერი და წითელი ღვინო

მიზანი: ხელს უწყობს კოლოიდების და კბილის სტაბილიზაციას

თვისებები: ამცირებს სიმწარისა და შიშხათის აღქმას; აბალანსებს ღვინის ორგანოლეპტიკურ მახასიათებლებს; აუმჯობესებს პირის ღრუს შეგრძნებას;


დოზირება: 100 – 300 გ/100 ლ


შეფუთვა: 5 კგ; 20 კგ


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: