სენსოვინი
ღვინის დამრგვალება და ჰარმონიზაცია ჩამოსხმამდე
ადრეული ჩამოსხმა მოითხოვს ღვინის სწრაფ და ეფექტურ მომწიფებას. SensoVin®-ის გამოყენება იწვევს კარგად დაბალანსებულ გემოს და, შესაბამისად, ბრწყინვალე ორგანოლეპტიკას.
პროდუქტის ინგრედიენტებია კაზეინი, PVPP, ჟელატინი და სხვადასხვა სილიკატები
გამოყენება: ღვინო
თვისებები: სრული სპექტრის სამკურნალო პროდუქტი, მოქმედებების ფართო სპექტრით
დოზირება: 5 – 60 გ/100 ლ
შეფუთვა: 1 კგ; 10 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება