სენსოვინი
სენსოვინი

ღვინის დამრგვალება და ჰარმონიზაცია ჩამოსხმამდე

ადრეული ჩამოსხმა მოითხოვს ღვინის სწრაფ და ეფექტურ მომწიფებას. SensoVin®-ის გამოყენება იწვევს კარგად დაბალანსებულ გემოს და, შესაბამისად, ბრწყინვალე ორგანოლეპტიკას.

პროდუქტის ინგრედიენტებია კაზეინი, PVPP, ჟელატინი და სხვადასხვა სილიკატები


გამოყენება: ღვინო

 თვისებები: სრული სპექტრის სამკურნალო პროდუქტი, მოქმედებების ფართო სპექტრით


დოზირება: 5 – 60 გ/100 ლ


შეფუთვა: 1 კგ; 10 კგ


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.




უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: