სორბოლი
სორბოლი

კალიუმის სორბატი, მეორადი დუღილის თავიდან ასაცილებლად

სორბოლი არის სორბინის მჟავას კალიუმის მარილი. სორბინის მჟავა არის მოკლე ჯაჭვის ცხიმოვანი მჟავა. მსგავსი ცხიმოვანი მჟავები გვხვდება ბუნებრივ საკვებ ნივთიერებებში. კალიუმის სორბატი ასევე გამოიყენება როგორც უვნებელი კონსერვანტი მრავალ საკვებ პროდუქტში. სორბოლი აფერხებს საფუარებსა და ობს (არა ბაქტერიებს). გოგირდიზაცია, რომელიც აფერხებს ჟანგვას, შეუცვლელია ბაქტერიებისგან დასაცავად.


პროდუქტი: კალიუმის სორბატი E 202

გამოყენება: ღვინო და ლუდი

მიზანი: ბოთლში მეორადი დუღილის შესამცირებლად

მახასიათებლები: სორბოლი აფერხებს საფუარსა და ობს; ბაქტერიების დათრგუნვისთვის იხილეთ MaloStop ან Solution Sulfureuse P15


ოზირება: 27 გ/100 ლ


შეფუთვა: 1 კგ; 25 კგ  


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს. 






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: