ტანივინ გალეოლ
ტანივინ გალეოლ

უაღრესად სუფთა ქლიავის კაკლის ტანინი სასმელის გასაუმჯობესებლად. Tannivin® Galleol არის სპეციალურად შერჩეული და დახვეწილი ქლიავის კაკლის ტანინი. ის განსაკუთრებით კარგია ხილის წვენებისა და ხილის ღვინოების გასაწმენდად და სტაბილიზაციისთვის. წვენები, რომლებმაც გაიარეს ტანინის დამუშავება, უფრო მეტად სხეულიანია სენსორული შეფასებისას.


პროდუქტი: გასუფთავებული ქლიავის ტანინი 

გამოყენება: ხილის წვენები და ხილის ღვინოები

არომატი: ძლიერი შემწვარი ნოტები, რომლებიც მოგაგონებთ ყავას, კარამელს, კაკაოს

მიზანი: სტრუქტურის გაუმჯობესება და ჟანგვის შემცირება

მახასიათებლები: ზრდის შემცირების პოტენციალს; ხელს უწყობს არომატების გაშლას.


დოზირება:

ხილის ღვინო: ახალ ან ჩვეულებრივ ღვინოში დასახვეწად და სტაბილიზაციისთვის,  2 – 15 გ/100 ლ;

ბადაგში გემოს გასამძაფრებლად და ოქსიდაციის საწინაღმდეგოდ: 2 – 20 გ/100ლ, ხოლო ახალ ან ჩვეულებრივ ღვინოში 1 – 10 გ/100ლ

ილის წვენის დასახვეწად და სტაბილიზაციისთვის 2 – 8 გ/100 ლ


შეფუთვა:0,5 კგ; 12,5კგ


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: