ტანივინ SR
ტანივინ SR

ინარჩუნებს და იცავს ფერს წითელი ღვინის დაყენების დროს. Tannivin® SR წარმოებულია განსაკუთრებით სუფთა კვებრაქო ტანინისგან და მდიდარია პროანტოციანიდინებით (შედედებული ტანინებით).


პროდუქტი: სუფთა კვებრაჩოს ტანინი

გამოყენება: წითელი ღვინოები

მიზანი: წითელ ღვინოებში ფერის სტაბილიზაცია ტანინ-ანტოციანინის კომპლექსების წარმოქმნის დროს

მახასიათებლები: ტკბილეულში Tannivin® SR ზღუდავს თავისუფალი ანტოციანინების დაჟანგვას და ხელს უწყობს ყურძნის მთრიმლავი ნივთიერებების შეკავებას. Tannivin® SR ხელს უშლის რედუქციური არომატის წარმოქმნას (მომწიფება არ არის საჭირო). აოპტიმიზებს ფლოკულაციის ეფექტს ფინირების დროს. 


დოზირება: 2 – 50 გ/100 ლ (ყურძნის სიმწიფის მიხედვით)


შეფუთვა: 1 კგ; 5 კგ  


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: