ტანივინ SR
ინარჩუნებს და იცავს ფერს წითელი ღვინის დაყენების დროს. Tannivin® SR წარმოებულია განსაკუთრებით სუფთა კვებრაქო ტანინისგან და მდიდარია პროანტოციანიდინებით (შედედებული ტანინებით).
პროდუქტი: სუფთა კვებრაჩოს ტანინი
გამოყენება: წითელი ღვინოები
მიზანი: წითელ ღვინოებში ფერის სტაბილიზაცია ტანინ-ანტოციანინის კომპლექსების წარმოქმნის დროს
მახასიათებლები: ტკბილეულში Tannivin® SR ზღუდავს თავისუფალი ანტოციანინების დაჟანგვას და ხელს უწყობს ყურძნის მთრიმლავი ნივთიერებების შეკავებას. Tannivin® SR ხელს უშლის რედუქციური არომატის წარმოქმნას (მომწიფება არ არის საჭირო). აოპტიმიზებს ფლოკულაციის ეფექტს ფინირების დროს.
დოზირება: 2 – 50 გ/100 ლ (ყურძნის სიმწიფის მიხედვით)
შეფუთვა: 1 კგ; 5 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება