ვიტაფერმ ულტრა
კომპლექსური მკვებავი ფორმულა საუკეთესო ღვინოებისთვის
VitaFerm® Ultra არის კომპლექსური საკვები, რომელიც შეიცავს არააქტიური საფუარის ყველა აუცილებელ საკვებ კომპონენტს (როგორიცაა ამინომჟავები, ცხიმოვანი მჟავები, მინერალები, სტეროლები, ვიტამინები და ა.შ.) წარმატებული დუღილისთვის.
პროდუქტი: დიამონიუმის წყალბადოფოსფატი, არააქტიური საფუარი, საფუარის უჯრედის კედლები, თიამინის ჰიდროქლორიდი. არააქტიური საფუარი ბუნებრივად შეიცავს აუცილებელ საკვებ ნივთიერებებს, რომლებიც გამოიყოფა დუღილის დროს:
- პეპტიდები
- მანნოპროტეინები
- ადსორბციული საფუარის უჯრედის კედლები
- გაჯერებული და უჯერი ცხიმოვანი მჟავები
- სტეროლები - განსაკუთრებით ერგოსტეროლი
- მინერალები
- ნუკლეოტიდები - ხელს უწყობს არომატისა და გემოს წარმოქმნას
გამოყენება: უნდა, დუღილის დროს
მიზანი: უზრუნველყოფს საფუარს ყველა აუცილებელ საკვებ ნივთიერებას ოპტიმიზებული დუღილის მისაღწევად
თვისებები: მკვებავი კონცეფციის ნაწილი ახალი, ხილის ღვინოების წარმოებისთვის, ზრდის რთული აზოტის კომპონენტების წყაროებს, შთანთქავს ფერმენტაციის დამთრგუნველ ნივთიერებებს, SO2-ის შემცირება
დოზირება: ეტაპობრივი დოზა (3 x 30 გ/100 ლ) აუმჯობესებს მეტაბოლურ მოქმედებას (პირველი დოზა საფუარის ჯგუფის დამატების შემდეგ, სხვა დოზები არაუგვიანეს დუღილის 2/3-ისა)
შეფუთვა: 1 კგ; 10 კგ.
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება