e.PVPP პოლიკლარ
e.PVPP პოლიკლარ

დაჟანგული და ფენოლური ნივთიერებების მოცილებისთვის.

e.PVPP შეიძლება გამოყენებულ იქნას მაღალი დონის დამუშავებისას და ვეგანური წარმოების პროცესებისთვის.


პროდუქტი: პოლივინილპოლიპიროლიდონი

გამოყენება: ბადაგი და ღვინო

მიზანი: ფენოლური ნაერთების და მათი დაჟანგვის პროდუქტების მოცილება

თვისებები: ჭარბი ფენოლების მოცილება; გემოს ჰარმონიზაცია; ღრმა ფერის ღვინოების გაღიავება; დაჟანგული, დაძველებული ღვინოების და ცქრიალა ღვინოების საბაზისო ღვინოების გაძლიერება


დოზირება: 80 გ/100 ლ-მდე


შეფუთვა: 1 კგ; 10 კგ; 20 კგ


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: