e.PVPP პოლიკლარ
დაჟანგული და ფენოლური ნივთიერებების მოცილებისთვის.
e.PVPP შეიძლება გამოყენებულ იქნას მაღალი დონის დამუშავებისას და ვეგანური წარმოების პროცესებისთვის.
პროდუქტი: პოლივინილპოლიპიროლიდონი
გამოყენება: ბადაგი და ღვინო
მიზანი: ფენოლური ნაერთების და მათი დაჟანგვის პროდუქტების მოცილება
თვისებები: ჭარბი ფენოლების მოცილება; გემოს ჰარმონიზაცია; ღრმა ფერის ღვინოების გაღიავება; დაჟანგული, დაძველებული ღვინოების და ცქრიალა ღვინოების საბაზისო ღვინოების გაძლიერება
დოზირება: 80 გ/100 ლ-მდე
შეფუთვა: 1 კგ; 10 კგ; 20 კგ
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება