იზინქლიარ
იზინქლიარ

IsingClair გელი ძალიან ეფექტურია მაღალი კოლოიდური სიმღვრივის მქონე ყველა სასმელისთვის, როგორიცაა გაცხელებული ბადაგის ღვინოები, პასტერიზებული ღვინოები და ექსტრაქტებით მდიდარი ღვინოები. განსაკუთრებით აღსანიშნავია მისი ტოლერანტობა ღვინის დაბალი ტემპერატურის მიმართ. e.IsingClair კარგად მუშაობს ლურჯ ნარჩენებთან და ძალიან დაბალტანინიანი ღვინოების დამუშავებისას. ძალიან კარგია წითელ ღვინოებში ფერის გასაკრიალებლად.


პროდუქტი: 2% თევზის გელი და დაფუძნებულია უმაღლესი ხარისხის, ნამდვილ თევზის წებოზე

გამოყენება: ღვინო

მიზანი: მიიღწევა განსაკუთრებით ნაზი, დამარბილებელი ეფექტი

თვისებები: იწვევს ნალექის ნაწილაკების შედარებით სწრაფ ფლოკულაციას


დოზირება: 25 - 100 მლ/100 ლ


შეფუთვა: 1 კგ; 10 კგ


სპეციფიკიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს. 






უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: