დისტიზიმ ბა-ტს მჟავა
დისტიზიმ ბა-ტს მჟავა

ალფაამილაზა, რომელიც ზრდის სახამებლის გამოსავლიანობას მარცვლოვან კულტურაში. გამოიყენება სპირტიან სასმელებში. 

თერმოსტაბილური, უკიდურესად მჟავა ტოლერანტული ბაქტერიული α-ამილაზა, (EC.3.2.1.1) 

გამოყენება: სახამებლის შემცველი ნედლეულისგან მიღებულ ბადაგში


მიზანი: სახამებლის გახსნა და ფერმენტაცია

თვისებები: ტემპერატურის დიდი დიაპაზონი 50 – 105 °C; იტანს 110 °C-მდე ტემპერატურას მოკლე დროში, თუ pH იდეალურია;  შეამოწმეთ ტექნიკური მონაცემების ფურცელი დამატებითი ინფორმაციისთვის ტემპერატურისა და pH-ის შესახებ


დოზირება: 

ქერი, ხორბალი და ჭვავი: 80 მლ/ტ სახამებელი

სიმინდი და ბრინჯი: 100 მლ/ტ სახამებელი
კარტოფილი: 200 მლ/ტ სახამებელი


შეფუთვა: 10კგ.


სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: