დისტიზიმ ბა-ტს მჟავა
ალფაამილაზა, რომელიც ზრდის სახამებლის გამოსავლიანობას მარცვლოვან კულტურაში. გამოიყენება სპირტიან სასმელებში.
თერმოსტაბილური, უკიდურესად მჟავა ტოლერანტული ბაქტერიული α-ამილაზა, (EC.3.2.1.1)
გამოყენება: სახამებლის შემცველი ნედლეულისგან მიღებულ ბადაგში
მიზანი: სახამებლის გახსნა და ფერმენტაცია
თვისებები: ტემპერატურის დიდი დიაპაზონი 50 – 105 °C; იტანს 110 °C-მდე ტემპერატურას მოკლე დროში, თუ pH იდეალურია; შეამოწმეთ ტექნიკური მონაცემების ფურცელი დამატებითი ინფორმაციისთვის ტემპერატურისა და pH-ის შესახებ
დოზირება:
ქერი, ხორბალი და ჭვავი: 80 მლ/ტ სახამებელი
სიმინდი და ბრინჯი: 100 მლ/ტ სახამებელი
კარტოფილი: 200 მლ/ტ სახამებელი
შეფუთვა: 10კგ.
სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს.
უკან დაბრუნება