ენერზიმ HT
გლუკოამილაზა, რომელიც გარდაქმნის სახამებელს შაქრებად მარცვლოვან კულტურასა და ვაშლში სპირტიანი სასმელის ან ვაშლის წვენის წარმოებისას
გამოყენება: ხილის წვენებისა და ბურღულეულის ნაწილაკების დაშაქვრისთვის.
მიზანი: სახამებლის სრული დაშაქვრა
თვისებები: სახამებლის შემცველი ნალექის აცილება; თხევადი სახამებლის და მისი დექსტრინების სრული საქარიფიკაცია; შეამოწმეთ ტექნიკური მონაცემების ფურცელი ტემპერატურისა და pH-ის შესახებ ინფორმაციისთვის
დოზირება:
საქარიფიკაცია სახამებლის ნედლეულისგან: 500 მლ/ტონა
სახამებლის დეგრადაცია ვაშლის წვენის კონცენტრატის წარმოებისთვის: 10 – 25 მლ/1000 ლ წვენი (12 °Bx)
დიეტური ლუდის ნარჩენი ექსტრაქტის მინიმიზაცია: 2 – 5 მლ/100 ლ მწვანე ლუდი
შეფუთვა: 10კგ.
უკან დაბრუნება