ენერზიმ HT
ენერზიმ HT

გლუკოამილაზა, რომელიც გარდაქმნის სახამებელს შაქრებად მარცვლოვან კულტურასა და ვაშლში სპირტიანი სასმელის ან ვაშლის წვენის წარმოებისას


გამოყენება: ხილის წვენებისა და ბურღულეულის ნაწილაკების დაშაქვრისთვის.

მიზანი: სახამებლის სრული დაშაქვრა

თვისებები: სახამებლის შემცველი ნალექის აცილება; თხევადი სახამებლის და მისი დექსტრინების სრული საქარიფიკაცია; შეამოწმეთ ტექნიკური მონაცემების ფურცელი ტემპერატურისა და pH-ის შესახებ ინფორმაციისთვის 


დოზირება: 

საქარიფიკაცია სახამებლის ნედლეულისგან: 500 მლ/ტონა
სახამებლის დეგრადაცია ვაშლის წვენის კონცენტრატის წარმოებისთვის: 10 – 25 მლ/1000 ლ წვენი (12 °Bx)
დიეტური ლუდის ნარჩენი ექსტრაქტის მინიმიზაცია: 2 – 5 მლ/100 ლ მწვანე ლუდი

შეფუთვა: 10კგ.

სპეციფიკაციის სანახავად დააჭირეთ ბმულს





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: