კალიუმის სორბატი
წყვეტს პროდუქციის მიკრობიოლოგიური გაფუჭების პრობლემას. დადებითად მოქმედებს შეფუთული პროდუქტების გემოვნურ თვისებებზე. არ იწვევს მჟავე გემოს გაჩენას. ახანგრძლივებს პროდუქციის გაყიდვის პერიოდს.
შეფუთვა: 1 კგ ტომარა
უკან დაბრუნება
წყვეტს პროდუქციის მიკრობიოლოგიური გაფუჭების პრობლემას. დადებითად მოქმედებს შეფუთული პროდუქტების გემოვნურ თვისებებზე. არ იწვევს მჟავე გემოს გაჩენას. ახანგრძლივებს პროდუქციის გაყიდვის პერიოდს.
შეფუთვა: 1 კგ ტომარა
უკან დაბრუნება