ავსტრიული ფუნთუშა Krafen 20-ით
კრაფენ
20-ით შეიძლება მომზადდეს კრაფენ ბატონის პურები, შტოლენი საქსონურად, თურქული ბლითები,
კრემიანი ფუნთუშები. ამჯერად შემოგთავაზებთ ავსტრიული ფუნთუშას უგემრიელეს რეცეპტს.
წონა / მოცულობა საზომი ერთეული პროდუქტი
1000 კგ ხორბლის ფქვილი
0,200 კგ კრაფენი 20
0,075 კგ დაპრესილი საფუარი
0,016 კგ მარილი
0,108 კგ მარგარინი
0,302 კგ წყალი
0,216 კგ კვერცხი
მომზადება:
კარგად შეურიეთ ინგრედიენტები. ცომის ტემპერატურა 26°C. დაამრგვალეთ ცომი და დააყოვნეთ 15 წთ. შემდეგ კი მიეცით ცომს ბერლინური დონატების ფორმა და დააყოვნეთ დასაყოვნებლ კარადაში 50-60 წუთი ±35°C ტემპერატურაზე და ±75% ფარდობით ტენიანობაზე, შემდეგ კი გამოიღეთ და გააშრეთ 15 წუთის განმავლობაში.
შეწვა:
შეწვის დრო ორივე მხარეს 3-3 წთ. 180°C ტემპერატურაზე.
უკან დაბრუნება