ავსტრიული ფუნთუშა Krafen 20-ით
ავსტრიული ფუნთუშა Krafen 20-ით

კრაფენ 20-ით შეიძლება მომზადდეს კრაფენ ბატონის პურები, შტოლენი საქსონურად, თურქული ბლითები, კრემიანი ფუნთუშები. ამჯერად შემოგთავაზებთ ავსტრიული ფუნთუშას უგემრიელეს რეცეპტს.


წონა / მოცულობა საზომი ერთეული პროდუქტი

1000 კგ ხორბლის ფქვილი

0,200 კგ კრაფენი 20

0,075 კგ დაპრესილი საფუარი 

0,016 კგ მარილი

0,108 კგ მარგარინი

0,302 კგ წყალი

0,216 კგ კვერცხი


მომზადება:


კარგად შეურიეთ ინგრედიენტები. ცომის ტემპერატურა 26°C. დამრგვალეთ ცომი და დააყოვნეთ 15 წთ. შემდეგ კი მიეცით ცომს ბერლინური დონატებფორმა და დააყოვნეთ დასაყოვნებლ კარადაში 50-60 წუთი ±35°C ტემპერატურაზე და ±75% ფარდობით ტენიანობაზე, შემდეგ კი გამოიღეთ და გააშრეთ 15 წუთის განმავლობაში.


შეწვა:



შეწვის დრო ორივე მხარეს 3-3 წთ. 180°C ტემპერატურაზე.



 



უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: