მოხიტოს ტორტი კვიკ 96-ით
მოხიტოს ტორტი კვიკ 96-ით

ბისკვიტი:

ფისტის კექსი - 0,145 კგ

კვიკ 96 – 0,007 კგ

კვერცხი - 0,145 კგ

მზესუმზირის ზეთი - 0,029 კგ

ფქვილი - 0,026 კგ

შაქარი - 0,026 კგ

წყალი - 0,022 კგ


ლიმონის კრემი:

პრესტა ლიმონი - 0,090 კგ

კვერცხის გული - 0,027 კგ

კვერცხი - 0,040 კგ

შაქარი - 0,030 კგ

ჟელატინი - 0,003 კგ

წყალი - 0,020 კგ

პიტნა - 0,004 კგ

მცენარეული ნაღები 25 % - 0,030კგ


ჟოლოს კონფიტი :

ფრუტბერი ჟოლო - 0,145 კგ

წყალი - 0,030 კგ

ჟელატინი - 0,004 კგ

წყალი  - 0,024 კგ


კრემ - ბრულე:

კვერცხის გული - 0,021 კგ

რძე პასტერიზებული - 0,040 კგ

კრემ პატისიე არა ტკბილი  - 0,090 კგ

შაქარი - 0,025 კგ

შაქრიანი ვანილი - 0,001 კგ

ჟელატინი - 0,003 კგ

წყალი - 0,018 კგ

კრემი :

კრემ პატიწიე არატკბილი - 0,410 კგ

პრესტა ლიმონი - 0,150 კგ

ზეესან ყველი - 0,220 კგ


დეკორი :

პიტნა - 0,015 კგ

ლაიმი - 0,150 კგ


მომზადების წესი:

ცომი: ყველა ინგრედიენტი ზეთის გარდა ავთქვიფოთ მაღალი სიჩქარით 3-4 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ ზეთი და აურიეთ პირველი სიჩქარით 1 წუთის განმავლობაში. ცომი ჩაასხით 18 სმ დიამეტრის ფორმაში და გამოაცხვეთ.


გამოცხობის პარამეტრები:

როტაციული ღუმელი: ტემპერატურა 180°C 30-35 წუთის განმავლობაში.

ღუმელი: ტემპერატურა 190°C 30-35 წუთის განმავლობაში.

ლიმონის კრემი: კარგად აურიეთ კვერცხი, კვერცხის გული და შაქარი, დაუმატეთ პრესტა ლიმონი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ დასველებული ჟელატინი, პიტნის ფოთლები, რომ გადმოდგავთ დაუმატეთ ნაღები და ათქვიფეთ ბლენდერით. მზა მასა მოათავსეთ 18 სმ ფორმაში 0,240 კგ და გაყინეთ.

ჟოლოს კონფიტი: Fruitberry ჟოლო შეურიეთ წყალს და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაამატეთ დასველებული ჟელატინი, აურიეთ. მზა მასა ჩაასხით 15 სმ ყალიბში და გაყინეთ.

Crème brûlée: გულები დაფქვით შაქართან ერთად, შეურიეთ რძე, ნაღები და მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუმატეთ დასველებული ჟელატინი და აურიეთ. მზა მასა ჩაასხით 15 სმ ფორმაში და გაყინეთ.

კრემი: შეურიეთ ათქვეფილი ნაღები Presta Limon და Zeesan ყველი, წყლით განზავებული.


პროდუქტის ფორმირება:

გამომცხვარი ბისკვიტი დავჭრათ 3 ნაწილად. ააწყვეთ პროდუქტი შემდეგი თანმიმდევრობით: ბისკვიტი, კრემი, კრემი ბრულე, ჟოლოს კონფიტი, კრემი, ბისკვიტის, კრემი, ლიმონის კრემი, კრემი, ბისკვიტის. გვერდები და ზედაპირი გადააფარეთ კრემით და გააფორმეთ.




უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: