ბისკვიტები მოსკა მიქსით
ბისკვიტები მოსკა მიქსით

"ზეელანდია"-ს მოსკამიქსი დაგაზოგინებთ დროს და რესურსებს ვანილის და შოკოლადის ბისკვიტების მომზადებისას.


მოსკამიქს ჩოკოს ბისკვიტი:

მოსკამიქს ჩოკო - 0,250 კგ

კვერცხი - 0,200 კგ

წყალი - 0,040 კგ

შემავსებელი

მალინა - 0,200 კგ

პალეტა ნეიტრალური - 0,225 კგ

წყალი - 0,050 კგ


კრემი:

წყალი - 0,200 კგ

ზეესან ყველი - 0,100 კგ

ჩოკოლინა შოკოლადი - 0,400 კგ

მცენარეული ნაღები 25 % - 0,300 კგ

 

გლასაჟი :

მირორ კარამელი - 0,200 კგ

პალეტა კოლდჟელი - 0,100 კგ

ჟელატინი - 0,016 გრ

წყალი - 0,160 კგ


მომზადების წესი :

ცომი: ყველა ინგრედიენტი ათქვიფეთ მიქსერით 7-10 წუთის განმავლობაში. მაღალი სიჩქარით. ბისკვიტის ცომი ჩაასხით 16 სმ ფორმაში.


გამოცხობის პარამეტრები:

ღუმელი: გამოცხობის ტემპერატურა 170-180°C, 25 წუთის განმავლობაში.

შემავსებელი: ახლად გაყინული ჟოლო მიიყვანეთ ადუღებამდე და ათქვიფეთ ბლენდერით. გაწურეთ საცერში. ნეიტრალური პალიტრა გავადნოთ წყლით, დავამატოთ ჟოლოს პიურე. მზა მასა ჩაასხით 16 სმ დიამეტრის ფორმაში გააგრილეთ.

კრემი: ზესანის ყველი გახსენით წყალში, დაუმატეთ ათქვეფილი ნაღები და ჩოკოლინას შოკოლადი. აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.


პროდუქტის ფორმირება:

ბისკვიტი დავჭრათ სამ ნაწილად. ნამცხვარი 16 სმ დიამეტრის ფორმაში ააწყვეთ შემდეგი თანმიმდევრობით: შოკოლადის ბისკვიტი, შოკოლადის მუსის ფენა, შოკოლადის ბისკვიტი, შოკოლადის მუსი თხელი ფენა, ჟოლოს ჟელე, შოკოლადის მუსი თხელი ფენა, შოკოლადის ბისკვიტი. მზა ნამცხვრი მოათავსეთ 20 სმ დ ფორმაში და შეავსეთ შოკოლადის მუსით. მუსი მთლიანად უნდა ფარავდეს ნამცხვარს. გაყინეთ მზა ნამცხვარი.

გლასაჟი: ცივ წყალში დასველებული ჟელატინი, დნება, შემდეგ შეურიეთ Mirror Caramel-ს და Palette ColdJel-ს. მზა ნამცხვარს დააფარეთ მინანქარი. დაამშვენებს სურვილისამებრ.




უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: