ბისკვიტები მოსკა მიქსით
"ზეელანდია"-ს მოსკამიქსი დაგაზოგინებთ დროს და რესურსებს ვანილის და შოკოლადის ბისკვიტების მომზადებისას.
მოსკამიქს ჩოკოს ბისკვიტი:
მოსკამიქს ჩოკო
- 0,250 კგ
კვერცხი -
0,200 კგ
წყალი - 0,040
კგ
შემავსებელი
მალინა -
0,200 კგ
პალეტა ნეიტრალური
- 0,225 კგ
წყალი - 0,050 კგ
კრემი:
წყალი - 0,200
კგ
ზეესან ყველი
- 0,100 კგ
ჩოკოლინა შოკოლადი
- 0,400 კგ
მცენარეული ნაღები
25 % - 0,300 კგ
გლასაჟი :
მირორ კარამელი
- 0,200 კგ
პალეტა კოლდჟელი
- 0,100 კგ
ჟელატინი -
0,016 გრ
წყალი - 0,160 კგ
მომზადების
წესი :
ცომი: ყველა ინგრედიენტი ათქვიფეთ მიქსერით 7-10 წუთის განმავლობაში. მაღალი სიჩქარით. ბისკვიტის ცომი ჩაასხით 16 სმ ფორმაში.
გამოცხობის
პარამეტრები:
ღუმელი: გამოცხობის
ტემპერატურა 170-180°C, 25 წუთის განმავლობაში.
შემავსებელი: ახლად
გაყინული ჟოლო მიიყვანეთ ადუღებამდე და ათქვიფეთ ბლენდერით. გაწურეთ საცერში. ნეიტრალური
პალიტრა გავადნოთ წყლით, დავამატოთ ჟოლოს პიურე. მზა მასა ჩაასხით 16 სმ დიამეტრის
ფორმაში გააგრილეთ.
კრემი: ზესანის ყველი გახსენით წყალში, დაუმატეთ ათქვეფილი ნაღები და ჩოკოლინას შოკოლადი. აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
პროდუქტის ფორმირება:
ბისკვიტი დავჭრათ
სამ ნაწილად. ნამცხვარი 16 სმ დიამეტრის ფორმაში ააწყვეთ შემდეგი თანმიმდევრობით: შოკოლადის
ბისკვიტი, შოკოლადის მუსის ფენა, შოკოლადის ბისკვიტი, შოკოლადის მუსი თხელი ფენა, ჟოლოს
ჟელე, შოკოლადის მუსი თხელი ფენა, შოკოლადის ბისკვიტი. მზა ნამცხვრი მოათავსეთ 20 სმ
დ ფორმაში და შეავსეთ შოკოლადის მუსით. მუსი მთლიანად უნდა ფარავდეს ნამცხვარს. გაყინეთ
მზა ნამცხვარი.
გლასაჟი: ცივ წყალში დასველებული ჟელატინი, დნება, შემდეგ შეურიეთ Mirror Caramel-ს და Palette ColdJel-ს. მზა ნამცხვარს დააფარეთ მინანქარი. დაამშვენებს სურვილისამებრ.
უკან დაბრუნება