ბარბექიუს ფუნთუშა ხახვისა და კამას არომატით და გემოთი
ბარბექიუს ფუნთუშა ხახვისა და კამას არომატით და გემოთი

ბარბექიუს ფუნთუშა ხახვისა და კამას არომატით და გემოთი. შესანიშნავი დამატება მწვადის კერძებისთვის.


ინგრედიენტები:

0,800 კგ ხორბლის ფქვილი/გრ

0,200 კგ მულტიმარცვლოვანი ხახვი

0.500 კგ გამა სუპერი

0,025 კგ დაპრესილი საფუარი

0,030 კგ შაქარი

0,020 კგ მარგარინი

0,010 კგ მარილი

0,550 კგ წყალი


ცომი:

მოზილეთ ცომი რეცეპტის მიხედვით 4 წუთის განმავლობაში. დაბალი სიჩქარით, ბოლოსკენ 6 წთ. მაღალი სიჩქარით. ცომის ტემპერატურა 27-28°C. დაასვენეთ ცომი 10-15 წუთის განმავლობაში.. ცომს ვყოფთ ცომის 0,080 კგ ნაწილებად, ვამრგვალებთ და ვანთავსებთ ფურცელზე. ცომის ნამზადს შეიძლება მივცეთ მოგრძო ფორმა დამრგვალების შემდეგ. საბოლოო დაყოვნება უნდა განხორციელდეს ±35°C ტემპერატურაზე და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობა ±75% 40-60 წუთის განმავლობაში. შემდეგ მოაყარეთ ყველი (სურვილისამებრ).


გამოცხობის პარამეტრები:

გამოაცხვეთ 220-200°C ტემპერატურაზე ორთქლზე 10-12 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის დრო დამოკიდებულია ცომის წონაზე და ღუმელის ტემპერატურაზე.





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: