სტაფილოს პური
ნატურალური პროდუქტი, მადის აღმძვრელი, სურნელოვანი, გემოთი სასიამოვნო და მიმზიდველი მარცვლეულის სტაფილოს პური.
ინგრედიენტები:
0,850 კგ ხორბლის ფქვილი გრამზე
0,150 კგ სტაფილოს სიდმიქსი
0,005 კგ გამა სუპერ
0,020 კგ მარილი
0,030 კგ დაპრესილი საფუარი
0,650 კგ წყალი
მომზადების მეთოდი:
*სიდმიქსის სტაფილოს ნარევი ცომის მოზელვამდე 15 წუთით ადრე დაასხით ცხელი წყლით.
მოზილეთ ცომი ერთგვაროვან კონსისტენციამდე რეცეპტის მიხედვით. ცომის ტემპერატურა 27-28°C. დაყოვნების ხანგრძლივობაა 15-20 წუთი. ცომი გაყავით 0,350 კგ-იან ნაჭრებად, დაამრგვალეთ და დააფინეთ ფურცლებზე. საბოლოოდ დააყოვნეთ 34-36°C ტემპერატურაზე 40-60 წუთის განმავლობაში.
გამოცხობის პარამეტრები:
ცხობის ტემპერატურა 210-200°C, გამოცხობის დრო 15 წუთი.
უკან დაბრუნება