სტაფილოს პური
სტაფილოს პური

ნატურალური პროდუქტი, მადის აღმძვრელი, სურნელოვანი, გემოთი სასიამოვნო და მიმზიდველი მარცვლეულის სტაფილოს პური.


ინგრედიენტები:

0,850 კგ ხორბლის ფქვილი გრამზე

0,150 კგ სტაფილოს სიდმიქსი

0,005 კგ გამა სუპერ

0,020 კგ მარილი

0,030 კგ დაპრესილი საფუარი

0,650 კგ წყალი


მომზადების მეთოდი:


*სიდმიქსის სტაფილოს ნარევი ცომის მოზელვამდე 15 წუთით ადრე დაასხით ცხელი წყლით.


მოზილეთ ცომი ერთგვაროვან კონსისტენციამდე რეცეპტის მიხედვით. ცომის ტემპერატურა 27-28°C. დაყოვნების ხანგრძლივობაა 15-20 წუთი. ცომი გაყავით 0,350 კგ-იან ნაჭრებად, დაამრგვალეთ და დააფინეთ ფურცლებზე. საბოლოოდ დააყოვნეთ 34-36°C ტემპერატურაზე 40-60 წუთის განმავლობაში.


გამოცხობის პარამეტრები:

ცხობის ტემპერატურა 210-200°C, გამოცხობის დრო 15 წუთი.





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: