ჩაბატა იაგელონური
ჩაბატა იაგელონური

ჩაბატა გამორჩეული პურია მაღალი ფორიანობით, უფრო რბილი და ხრაშუნა ქერქით, განსაკუთრებული სტრუქტურითა და გემოთი. 


ინგრედიენტები:

0,800 კგ ხორბლის ფქვილი/გრ

0,200 კგ იაგელონის პურის მიქსი

0,020 კგ დაპრესილი საფუარი

0,750 კგ წყალი


მომზადების მეთოდი:

 აურიეთ ყველა ინგრედიენტი, დაუმატეთ 0,650 კგ წყალი. შერევის ბოლოს თანდათან დაამატეთ დარჩენილი 0,100 კგ წყალი. მოზელის საერთო დრო 4 წუთია. პირველ სიჩქარეზე და 8 წთ. მიქსერის მეორე სიჩქარეზე. ცომის ტემპერატურა 24-26°C. ცომის დუღილი 45 წთ.  ცომი გაყავით ოთხკუთხა ნაჭრებად თითო 0,150 კგ. საბოლოო გამძლეობა 80-90 წუთი. 28-30°C ტემპერატურაზე და 70% ფარდობით ტენიანობაზე.


გამოცხობის პარამეტრები:

ღუმელი: გამოცხობის ტემპერატურა 250-230°C 10 წუთის განმავლობაში. და 230-210°C 20 წთ. ორთქლის წინასწარი მიწოდებით 16-18 წუთის განმავლობაში.



უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: