ბაგეტი კლასიკური
ბაგეტი კლასიკური

კლასიკური, თეთრი ბაგეტი შესანიშნავია სენდვიჩების დასამზადებლად თევზით, ხიზილალათ და ა.შ.


ცომი

1000 კგ ხორბლის ფქვილი/გ

0.010 კგ ნორდიქს სუპერ ნიუ

0,020 კგ დაპრესილი საფუარი

0,030 კგ შაქარი

0,025 კგ სუფრის მარგარინი

0,015 კგ მარილი

0,550 კგ წყალი

 


მომზადების მეთოდი:

 

ცომის მოზელა: 4 წთ. 1 სიჩქარეზე + 6 წთ. მე-2 სიჩქარეზე. ცომის ტემპერატურა უნდა იყოს 27-28°C, დაასვენეთ 10 წუთი. ცომი გაყავით 330გრ ნაჭრებად და დაამრგვალეთ. ნამზადს მიეცით ბაგეტის ფორმა. დააყოვნეთ დასაყოვნებელ კარადაში 50-60 წუთის განმავლობაში 32-35°C ტემპერატურაზე და 75% ფარდობით ტენიანობაზე. ღუმელში შედებამდე ვაკეთებთ ოთხ ან ხუთ ირიბ ჭრილს.


გამოცხობის პარამეტრები:


როტაციული ღუმელი. ცხობის ტემპერატურა: 220-200°C, გამოცხობის ხანგრძლივობა - 11-14 წუთი. 




უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: