ბაგეტი კლასიკური
კლასიკური, თეთრი ბაგეტი შესანიშნავია სენდვიჩების დასამზადებლად თევზით, ხიზილალათ და ა.შ.
ცომი
1000
კგ ხორბლის ფქვილი/გ
0.010
კგ ნორდიქს სუპერ ნიუ
0,020
კგ დაპრესილი საფუარი
0,030
კგ შაქარი
0,025
კგ სუფრის მარგარინი
0,015
კგ მარილი
0,550
კგ წყალი
მომზადების
მეთოდი:
ცომის მოზელა: 4 წთ. 1 სიჩქარეზე + 6 წთ. მე-2 სიჩქარეზე. ცომის ტემპერატურა უნდა იყოს 27-28°C, დაასვენეთ 10 წუთი. ცომი გაყავით 330გრ ნაჭრებად და დაამრგვალეთ. ნამზადს მიეცით ბაგეტის ფორმა. დააყოვნეთ დასაყოვნებელ კარადაში 50-60 წუთის განმავლობაში 32-35°C ტემპერატურაზე და 75% ფარდობით ტენიანობაზე. ღუმელში შედებამდე ვაკეთებთ ოთხ ან ხუთ ირიბ ჭრილს.
გამოცხობის
პარამეტრები:
როტაციული ღუმელი. ცხობის ტემპერატურა: 220-200°C, გამოცხობის ხანგრძლივობა - 11-14 წუთი.
უკან დაბრუნება