სუპერ სოფტი წვრილფორიანი ტოსტის პურებისთვის
სუპერ სოფტი წვრილფორიანი ტოსტის პურებისთვის

სუპერ სოფტი წარმატებით გამოიყენება ტოსტებისთვის, ჰამბურგერის პურებისთვის, ჩხირებისა და ბერძნული სუხარებისთვის. ამჯერად გთავაზობთ  წვრილფორიანი ტოსტის პურების რეცეპტს თხელი და არომატული ქერქით.


ინგრედიენტები:

1000 კგ ხორბლის ფქვილი/გ

0,010 კგ სუპერ რბილი

0,040 კგ დაპრესილი საფუარი

0,015 კგ მარილი

0,040 კგ შაქარი

0,040 კგ მარგარინი

0,020 კგ მშრალი რძე 1,5%

0,550 კგ წყალი


მომზადების მეთოდი


ყველა ინგრედიენტი რეცეპტის მიხედვით მოზილეთ 4 წთ-ს განმავლობაში პირველ სიჩქარეზე და 8 წთ. მიქსერის მეორე სიჩქარეზე. ცომის ტემპერატურა უნდა იყოს 23-25°C. დაასვენეთ ცომი 5-10 წუთის განმავლობაში. მიეცით ცომს ფორმა 0,260-0,265 კგ/1 ლიტრი ყალიბის ფორმაში და დააფარეთ ხუფებით.

საბოლოო დაყოვნება 50-60 წთ. 35-37°C ტემპერატურაზე და 75% ფარდობით ტენიანობაზე. 


გამოცხობის პარამეტრები:

 

როტაციული ღუმელი: გამოცხობის ტემპერატურა 220-200-190°C 28-30 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის ტემპერატურა 200-200°C 32-33 წუთის განმავლობაში.

გამოცხობის დრო დამოკიდებულია ცომის წონაზე და ღუმელის მახასიათებლებზე.




უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: