სუპერ სოფტი წვრილფორიანი ტოსტის პურებისთვის
სუპერ სოფტი წარმატებით გამოიყენება ტოსტებისთვის, ჰამბურგერის პურებისთვის, ჩხირებისა და ბერძნული სუხარებისთვის. ამჯერად გთავაზობთ წვრილფორიანი ტოსტის პურების რეცეპტს თხელი და არომატული ქერქით.
ინგრედიენტები:
1000 კგ ხორბლის ფქვილი/გ
0,010 კგ სუპერ რბილი
0,040 კგ დაპრესილი
საფუარი
0,015 კგ მარილი
0,040 კგ შაქარი
0,040 კგ მარგარინი
0,020 კგ მშრალი რძე 1,5%
0,550 კგ წყალი
მომზადების მეთოდი
ყველა ინგრედიენტი რეცეპტის მიხედვით მოზილეთ 4 წთ-ს განმავლობაში
პირველ სიჩქარეზე და 8 წთ. მიქსერის მეორე სიჩქარეზე. ცომის ტემპერატურა უნდა იყოს
23-25°C. დაასვენეთ ცომი 5-10 წუთის განმავლობაში. მიეცით ცომს
ფორმა
0,260-0,265 კგ/1 ლიტრი ყალიბის ფორმაში და დააფარეთ ხუფებით.
საბოლოო დაყოვნება 50-60 წთ. 35-37°C ტემპერატურაზე და 75% ფარდობით ტენიანობაზე.
გამოცხობის პარამეტრები:
როტაციული ღუმელი: გამოცხობის ტემპერატურა 220-200-190°C 28-30 წუთის
განმავლობაში. გამოცხობის ტემპერატურა 200-200°C 32-33 წუთის განმავლობაში.
გამოცხობის დრო დამოკიდებულია ცომის წონაზე და ღუმელის მახასიათებლებზე.
უკან დაბრუნება