ბურგუნდიული ჩიზქეიქი
ბურგუნდიული ჩიზქეიქი

ნაზი ჩიზქეიქი კენკრის იოგურტის გემოთი.


ცომი 1

0,008 კგ LS ქუქი-მიქსი

0,180 კგ ხორბლის ფქვილი 

0,090 კგ შაქარი

0,002 კგ მარილი

0,015 კგ წყალი

0,120 კგ მარგარინი

0,050 კგ კარაქი


შიგთავსი 1

0,150 კგ შოკოლადის შინდისფერი კენკრის იოგურტის გემოთი

ცომი 2

0,036 კგ ხორბლის ფქვილი/გ

0,036 კგ შაქარი

0,033 კგ მარგარინი

0,008 კგ კვერცხი

0.008 კგ კაკაოს ფხვნილი DB82

0,009 კგ ქუქი მიქსი ამერიკანო


შიგთავსი 2

0.050 კგ ტრინიდადი თეთრი

0,010 კგ მზესუმზირის ზეთი


მუსი

0,100 კგ ზეესანის ყველი

0,140 კგ წყალი

0,150 კგ შოკოლადის შინდისფერი კენკრის იოგურტის გემოთი

0,180 კგ მაწონი ყველი

0,020 კგ ლიმონი

0,150 კგ პასტისერის დეკორი


საფარი

0,120 კგ პალიტრა კოლჯელი

0,030 კგ ჩოკოლინა კენკრისა და იოგურტის გემოთი


მომზადების წესი:

ცომი 1: მოზილეთ ყველა ინგრედიენტი (კარაქის გარდა) გლუვი ცომის კონდინციამდე და გააბრტყელეთ თხელ ფენად. აცხვეთ 175°C ტემპერატურაზე 12-15 წუთის განმავლობაში. გაციების შემდეგ ცომი გახეხეთ ბლენდერში და შეურიეთ ზეთი.


ცომი 2: შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი ერთგვაროვან ცომში და გააბრტყელეთ თხელი ფენა. აცხვეთ 175°C ტემპერატურაზე 12-15 წუთის განმავლობაში. გაციების შემდეგ ცომი გავხეხოთ მსხვილ ნამსხვრევებად (დაახლოებით 1,5 სმ x 1,5 სმ). გაადნეთ ტრინიდადის თეთრი შოკოლადი ზეთით და შეურიეთ ცივ ნამცხვრებს თანაბრად დაფარვამდე.


მუსი: შეურიეთ ზესანის ყველი წყალში, დაუმატეთ ჩკოლინა კენკრისა და იოგურტის გემოთი, ყველი, ლიმონის წვენი და შემდეგ ათქვეფილი ნაღები. აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.


პროდუქტის ფორმირება: გაცივებული ქვიშის ნამსხვრევი შეურიეთ ზეთს, გაანაწილეთ ყალიბის კედლებსა და ფსკერზე (კვადრატი 20*20 სმ ან მრგვალი 22 სმ დიამეტრით). გააცივეთ დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში. ქვემოდან მოაყარეთ შოკოლადის შინდისფერი ფენა კენკრის იოგურტის გემოთი, ზემოდან კი მომზადებული შოკოლადის ნატეხის ფენა. გააცივეთ 15 წუთის განმავლობაში. ფორმა შეავსეთ მუსით და გააგრილეთ 2-3 საათი. წაუსვით საფარი და გააფორმეთ ახალი მოცვით.





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: