ბაგეტი იაგელონური
ბაგეტი იაგელონური

შეუდარებელი არომატი, დიდი ფორები, უფრო რბილი და ხრაშუნა ქერქი. ბაგეტი ნატურალური ინგრედიებტებით, ხელოვნური ინგრედიენტების, არომატების, საღებავების, გემოს გამაძლიერებლების და კონსერვანტების გამოყენების გარეშე.


ინგრედიენტები: 


0,800 კგ ხორბლის ფქვილი/გრ

0,200 კგ იაგელონური პურის მიქსი

0,020 კგ დაპრესილი საფუარი

0,800 კგ წყალი


მომზადების მეთოდი:


შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი დადგენილი რაოდენობის წყლის 70%-ს (t=2-5°C) და მოზილეთ ცომი 4 წუთის განმავლობაში. პირველ სიჩქარეზე და 10 წთ. მეორეზე, თანდათანობით დაამატეთ დანარჩენი წყალი. ცომის ტემპერატურაა 16-18°C. ცომის დუღილი - 1 საათი. 30 წთ.  დუღილის დროს ყოველ 30 წუთში გააბრტყელეთ ცომი. ცომი გაყავით თითოეულ 330 გ-იან ნაჭრებად და მოათავსეთ სპეციალურ ქსოვილზე საბოლოო გამაგრებისთვის 30-45 წუთის განმავლობაში. 


გამოცხობის პარამეტრები:


ღუმელი: 250-230°C (10 წთ.) + 230-210°C (20 წთ.). გამოცხობის დასაწყისში დავამატოთ ორთქლი.



უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: