შავი ხავერდის ნამცხვარი შავი მოცხარით
ტორტი ხანგრძლივი შენახვის ვადით.
ცომი:
0.500 კგ შავი ხავერდის მიქსი
0,100 კგ მზესუმზირის ზეთი
0,200 კგ კვერცხი
0,200 კგ წყალი
0,100 კგ შარლი დეკო შავი
შიგთავსი:
0,340 კგ გაყინული შავი მოცხარი
0,060 კგ შაქარი
0,025 კგ საფტია
0,170 კგ წყალი
0,340 კგ სატინას შავი ღილები
საფარი
0,300 კგ სატინას შავი ღილები
0,060 კგ მზესუმზირის ზეთი
დეკორი
0,040 კგ სატინას შავი ღილები
0,010 კგ მზესუმზირის ზეთი
მომზადების წესი:
ცომი: რეცეპტის ყველა კომპონენტი ათქვიფეთ საშუალო სიჩქარით 5 წუთის განმავლობაში. ბრტყელი სათქვეფის გამოყენებით დაამატეთ შავი შარლ დეკორი და აურიეთ. ცომი მოათავსეთ სამ ფორმაში 18 სმ დიამეტრის (თითო 0,330 კგ).
გამოცხობის პარამეტრები:
გამოაცხვეთ ღუმელში 190°C ტემპერატურაზე 25 წუთის განმავლობაში.
შიგთავსი: შეურიეთ შაქარი საფტიას, დაუმატეთ შავი მოცხარი და წყალი, მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაასვენეთ. გაადნეთ შავი სატინა 36-40°C ტემპერატურაზე, დაუმატეთ შავი მოცხარის შიგთავსი და ურიეთ ერთგვაროვან კონსისტენციამდე.
საფარი: დაადნეთ შავი სატინას ღილები 36-40°C ტემპერატურაზე, დაამატეთ მზესუმზირის ზეთი და ურიეთ ერთგვაროვან კონსისტენციამდე.
პროდუქტის გაფორმება: ნამცხვრის ნახევარფაბრიკატები დავჭრათ სამ ნამცხვრად. სამი ნამცხვარი დააწებეთ შავი მოცხარის შიგთავსით. ტორტის ზედაპირსა და გვერდებზე იგივე შიგთავსი წაუსვით. ცივ ბისკვიტზე წაუსვით შავი სატინას ღილები საფარი.
გსურთ გაიგოთ მეტი?
გთხოვთ დატოვოთ თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია და ჩვენ დაგიკავშირდებით მალე.
უკან დაბრუნება