ეკლერის მიქსი
ეკლერის მიქსი

ფაფუკი და ჰაეროვანი ეკლერი ყველასთვის საყვარელი დესერტია. "ზეელანდია"-ს ეკლერის ნარევით თქვენ შეძლებთ სტანდარტად აქციოთ ხარისხი და გემო.


ცომი:

ეკლერმიქსი - 0,100 კგ

მზესუმზირის ზეთი -  0,090 კგ

წყალი - 0,100 კგ

კვერცხი - 0,100 კგ


შიგთავსი

ჩოკოლინა თეთრი შოკოლადი - 0,800 კგ

კარაქი - 0,400 კგ


მინანქარი:

ფონდანტი - 0,325 კგ

წყალი - 0,035 კგ


მომზადების წესი :

ცომი: ეკლერის მიქსი, ზეთი, კვერცხი და წყალი (ოთახის ტემპერატურაზე) მიქსერის დაბალ სიჩქარეზე 2 წუთის განმავლობაში ათქვიფეთ, შემდეგ ათქვიფეთ მესამე სიჩქარეზე 7 წუთის განმავლობაში. დასვით ფორმები ფურცლებზე და გამოაცხვეთ.


გამოცხობის პარამეტრები:

ქვის ღუმელი: ტემპერატურა 190-200°C.

როტაციული ღუმელი: ტემპერატურა 180-190°C ორთქლის მიწოდებით.

გამოცხობის დრო: 25 წუთი. (დამოკიდებულია ცომის მასაზე).


შიგთავსი: ათქვიფეთ კარაქი და დაუმატეთ ჩოკოლინა თეთრი შოკოლადი. აურიეთ ერთგვაროვანი კონსისტენციის მიღებამდე. მზა კრემით შეავსეთ ეკლერები.

მინანქარი: გაათბეთ ფონდანტი წყლით წყლის აბაზანაში და დაამშვენეთ ეკლერები.





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: