პური მარათონი იაგელოური მიქსით
პური მარათონი იაგელოური მიქსით

სუპერ ჯანსაღი მარცვლეულის პური დაბალი გლიკემიური ინდექსით.


ცომი

1000 კგ ხორბლის ფქვილი/გ

0,250 კგ იაგელონური პურის მიქსი

0,075 კგ შაქარი

0,020 კგ დაპრესილი საფუარი

0,015 კგ მარილი

0,800 კგ მზესუმზირის თესლი

0,200 კგ სელის თესლი

0,200 კგ კალიის თესლი

1600 კგ წყალი


მომზადების მეთოდი


გოგრის, მზესუმზირის და სელის თესლი 1,2 კგ თბილ წყალში 2-3 საათის განმავლობაში დაალბეთ.


მოზილეთ ცომი 10+2 წუთის განმავლობაში. ცომის ტემპერატურა: 26-28℃. ცომი გაყავით სასურველ წონაზე და ჩადეთ ლითონის ფორმებში.

დააყოვნეთ 60-70 წუთი. ფარდობითი ტენიანობის 70% და ტემპერატურის 36-37℃.


გამოცხობის პარამეტრები:


აცხვეთ 24 წუთის განმავლობაში. 250℃ ტემპერატურაზე ორთქლის მიწოდებით და ტემპერატურის დაწევით 180℃-მდე.



უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: