პასკა თეთრი და შავი მინანქრით
ინგრედიენტები:
3300 კგ ხორბლის ფქვილი/გ
3800 კგ შაქარი
1700 კგ მარგარინი
3800 კგ კვერცხი
1300 კგ ბისკა მულტი ბეიზი
1250 კგ წყალი
გაფორმება
2550 კგ ატლასის მუქი
1950 კგ შოკოლადი ჩოკოლინა
მომზადების წესი:
ცომი:
ათქვიფეთ ინგრედიენტები 7 წუთის განმავლობაში საშუალო სიჩქარით ბრტყელი სათქვეფით. ჩაასხით ფორმებში.
წონა 200-250 გ.
გამოცხობის პარამეტრები:
ცხობის ტემპერატურა 170-180°C.
გამოცხობის დრო 30-35 წუთი.
გამოცხობის დრო შეიძლება განსხვავდებოდეს ღუმელის ტემპერატურის რეჟიმისა და დიზაინის მახასიათებლების მიხედვით.
დეკორაცია:
წყლის აბაზანაში გაადნეთ ინგრედიენტები რეცეპტის მიხედვით ერთგვაროვან მასამდე (t 45-50°C) და დააფარეთ პროდუქტები.
Bisca Multi Base-ის კონცენტრირებული ნარევის გამოყენება უზრუნველყოფს საკონდიტრო ნაწარმის სტაბილურ ხარისხს და ამარტივებს ნამცხვრებისა და ნამცხვრების მომზადების პროცესს.
მისი გამოყენების მარტივი გზა არის „ყოვლისმომცველი ერთში“ მეთოდი, სადაც ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში ირევა, რაც დაზოგავს სამზარეულოს დიდ დროს.
პროდუქტს აქვს ერთიანი წვრილ-ფოროვანი სტრუქტურა, რბილობი ელასტიურია, ადვილად იჭრება.
უკან დაბრუნება