რკალის ფორმის სენდვიჩი
მუქი რკალის ფორმის ქერქიანი სენდვიჩისთვის , რომელიც შეიცავს მარცვლეულს, დიეტურ ბოჭკოებს, ორგანიზმისთვის სასარგებლო მაკრო და მიკროელემენტებს მზადდება მუქაი პანოპლიუსითა და გამა სუპერით.
ცომი:
0,900 კგ ხორბლის ფქვილი/გ
0,100 კგ პანოპლიუს მუქი
0,005 კგ გამა სუპერ
დაპრესილი საფუარი 0,025 კგ
0,040 კგ შაქარი
0,030 კგ მარგარინი
0,015 კგ მარილი
0,500 კგ წყალი
ცომი:
მოზილეთ ცომი ერთგვაროვან კონსისტენციამდე რეცეპტის მიხედვით. ცომის ტემპერატურა 26-27°C. დაყოვნების ხანგრძლივობაა 15-20 წუთი. ცომი დაყავით სასურველი წონის ნაჭრებად, დაამრგვალეთ და გააჩერეთ კიდევ 5 წუთი. ამის შემდეგ ცომი გააბრტყელეთ ფორმებში და ნახევრად მთვარის ფორმა მიეცით. საბოლოოდ უნდა დაყოვნდეს 34-36°C ტემპერატურაზე 40-60 წუთის განმავლობაში. (დამოკიდებულია ცომის წონაზე). გამოცხობამდე გააკეთეთ სამი ჭრილი.
გამოცხობის პარამეტრები:
ცხობის ტემპერატურა 230-200°C, გამოცხობის დრო 10-15 წუთი. (დამოკიდებულია ღუმელის მახასიათებლებზე და ცომის წონაზე).
გსურთ გაიგოთ მეტი?
გთხოვთ, დატოვოთ თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია და ჩვენ დაგიკავშირდებით მალე.
უკან დაბრუნება