რკალის ფორმის სენდვიჩი
რკალის ფორმის სენდვიჩი

მუქი რკალის ფორმის ქერქიანი სენდვიჩისთვის , რომელიც შეიცავს მარცვლეულს, დიეტურ ბოჭკოებს, ორგანიზმისთვის სასარგებლო მაკრო და მიკროელემენტებს მზადდება მუქაი პანოპლიუსითა და გამა სუპერით.


ცომი:

0,900 კგ ხორბლის ფქვილი/გ

0,100 კგ პანოპლიუს მუქი

0,005 კგ გამა სუპერ

დაპრესილი საფუარი 0,025 კგ

0,040 კგ შაქარი

0,030 კგ მარგარინი

0,015 კგ მარილი

0,500 კგ წყალი


ცომი:


მოზილეთ ცომი ერთგვაროვან კონსისტენციამდე რეცეპტის მიხედვით. ცომის ტემპერატურა 26-27°C. დაყოვნების ხანგრძლივობაა 15-20 წუთი. ცომი დაყავით სასურველი წონის ნაჭრებად, დაამრგვალეთ და გააჩერეთ კიდევ 5 წუთი. ამის შემდეგ ცომი გააბრტყელეთ ფორმებში და ნახევრად მთვარის ფორმა მიეცით. საბოლოოდ უნდა დაყოვნდეს 34-36°C ტემპერატურაზე 40-60 წუთის განმავლობაში. (დამოკიდებულია ცომის წონაზე). გამოცხობამდე გააკეთეთ სამი ჭრილი.


გამოცხობის პარამეტრები:

ცხობის ტემპერატურა 230-200°C, გამოცხობის დრო 10-15 წუთი. (დამოკიდებულია ღუმელის მახასიათებლებზე და ცომის წონაზე).


გსურთ გაიგოთ მეტი?

გთხოვთ, დატოვოთ თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია და ჩვენ დაგიკავშირდებით მალე.





უკან დაბრუნება

თქვენთვის საინტერესო: