შოკოლადის გუმბათი ვანკრემით
მდიდარი შოკოლადის გემოს კომბინაცია ლიმნისა და მსუბუქი ვანილის არომატით.
ინგრედიენტები:
0,100 კგ შოკოლადის კეკსი
0,020 კგ მზესუმზირის ზეთი
0,040 კგ კვერცხი
0,040 კგ წყალი
კრემი 1
0,070 კგ ვანკრემი
0,175 კგ წყალი
0,200 კგ 25% ნაღები მცენარეული ცხიმით
0,400 კგ ტრინიდადის შავი შოკოლადი
კრემი 2
0,030 კგ ვანკრემი
0,075 კგ წყალი
0.020 კგ ლიმნის კრემლაითი
0,050 კგ 25% ნაღები მცენარეული ცხიმით
განაში
0,100 კგ ნაღები 25% მცენარეული ცხიმით
0,100 კგ ტრინიდადის შავი შოკოლადი
მომზადების მეთოდი:
შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი და თქვიფეთ 5 წუთის განმავლობაში საშუალო სიჩქარით. ცომის თხელი ფენა წაუსვით საცხობ ფირფიტაზე.
გამოცხობის პარამეტრები:
გამოაცხვეთ 190°C ტემპერატურაზე 7-10 წუთის განმავლობაში.
კრემი 1:
ურიეთ ვანკრემის ნარევი ცივ წყალთან ჟელეს მსგავს კონსისტენციამდე 5 წუთის განმავლობაში საშუალო სიჩქარით. შემდეგ დაუმატეთ ათქვეფილი ნაღები და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ბოლოს დაუმატეთ გამდნარი ტრინიდადი შავი შოკოლადი და აურიეთ.
კრემი 2:
ურიეთ ვანკრემის ნარევი ცივ წყალთან ჟელეს მსგავსი კონსისტენციამდე 5 წუთის განმავლობაში საშუალო სიჩქარით. შემდეგ დაუმატეთ ლიმნის კრემლაითი, ათქვეფილი ნაღები და აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
განაში:
კრემი მიიყვანეთ ადუღებამდე და შეურიეთ ტრინიდადის შავ შოკოლადს.
გაფორმება:
შოკოლადის კრემი 1 -ის 2/3 ჩავდოთ სილიკონის ნახევარსფეროს ფორმაში. შემდეგ შუაში წავუსვათ კრემი 2. ზემოდან დავაფაროთ მომზადებული ნამცხვრის ცომი და გაყინეთ. გაციების შემდეგ პროდუქტი ამოიღეთ ფორმიდან და დააფარეთ განაში.
უკან დაბრუნება